Verdien geld met je webcam

free sex webcams
 

Geld verdienen met je webcam

Wat is cams4us?
Cams4us is een internationale amateur webcam site. Webcam modellen kunnen zich gratis inschrijven en geld verdienen met live shows achter de webcam. Bezoekers kunnen vervolgens betalen om deze liveshow te bekijken en met je te chatten. Cams4us functioneert hierin alleen als bemiddelaar. Cams4us levert de middelen en de bezoekers die je nodig hebt om geld te verdienen. Omdat cams4us op de internationale markt zit, is enige kennis van de engelse taal wel een vereiste. Met een cams4us account mag je ook op 3 andere sites werken : cutegirls4u en camchoice en izicams. Informeer naar de mogelijk heden bij onze support afdeling.

Hoe kan ik geld verdienen met mijn webcam?
Nadat je je hebt ingeschreven als webcam model, alle papieren hebt opgestuurd en wij je account hebben goedgekeurt kun je beginnen met cammen. Je krijgt toegang tot je eigen statistieken en opties om jezelf te promoten. Als je ingelogd bent op je account dan krijg je toegang tot volgende webcam chat opties :

Live Free Chat - Gratis chat
Hier kun je gratis chatten met de bezoekers en proberen om ze naar de private chat te lokken. Voor de prive chat habben alleen de betalende bezoekers toegang. Je kunt zelf bepalen welk bedrag per minuut betaald word voor de prive chat. Als mensen met de telfoon betalen gelden andere tarieven!

Member Chat - Groepcam
Deze chat is alleen toegankelijk voor leden van cams4us, maar met 2 grote verschillen. In de memberchat kunnen meerdere leden tegelijkertijd inloggen. Deze leden kunnen met de creditcard betalen, maar ook met de telefoon. Dit laatste is erg belangrijk, omdat met onze 'betaal per telefoon optie' veel meer mensen toegang hebben tot je cam dan in de prive chat (creditcard)

Betaal per telefoon en creditcard
Het grote verschil tussen de telefoon betaling en creditcard betaling is dat de inkomsten van klanten met creditcard individueel per minuut hoger liggen dan de betaaltelefoon. Maar omdat in memberchat meerdere mensen tegelijk in kunnen loggen (ook met telefoon) kunnen de inkomsten in memberchat - groepchat sneller oplopen dan in privat chat.

Ben ik bij jullie in loondienst? en hoe zit het met betaling?
Nee, je bent bij cams4us niet in loondienst Over de verdiensten moet je zelf belasting betalen. Model je als bedrijf dan doe je dit natuurlijk al. Ben je een particulier: Maak je maar een een aantal minuten per maand dan hoef je waarschijnlijk niets te betalen. Maak je veel minuten dan is het aan te raden met een belastingconsulent te praten en misschien wel een bedrijf op te richten voor het cammen. Dan kan je ook alle kosten die je maakt aftrekken.

Ik wil niet dat mijn buurman weet dat ik doe cammen
Dat is bij cams4us geen probleem. Je kunt bijvoorbeeld nederland en belgie blokken. Je buurman of vrienden zullen niet weten dat je thuis geld verdient met cammen. Alle informatie die bij ons binnenkomt, blijft geheim en zal nooit aan derden worden doorgegeven.

Hoeveel geld kan ik verdienen met cammen?
Cams4us betaald 50% van alle betalingen die in je chatroom besteed worden uit aan het model. Voor telefoon betalingen van klanten worden andere tarieven per minuut berekent. Hoeveel je kunt of gaat verdienen hangt helemaal van jezelf af. De tijd dat je online bent en andere variabelen zoals 'good looks' - 'cam kwaliteit' en internet verbinding etc. bepalen je inkomsten. Vraag ons aub niet om gemiddelde inkomsten van modellen etc. Wij zullen hier nooit een uitspraak over doen, om de simpele reden dat iedereen afhankelijk is van bepaalde variabelen en vanwege privacy redenen.

Hoe en wanneer krijg ik uitbetaald?
Normaal gezien 1x per maand als je meer dan $100 hebt verdient met je cam activiteiten. We kunnen betalen per bank, cheque ,western union of epassporte. Maar we zijn de beroerdste niet als je voor een betaling vraagt voordat de maand is afgelopen.

Waar en wanneer moet ik achter de cam werken?
Je beslist lekker zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt.Je hebt geen baas om verantwoording aan af te leggen. Cammen kun je doen vanuit thuis. Natuurlijk verdien je meer geld als je veel online bent. Onze site is 24 uur per dag beschikbaar.

Wat zijn de vereisten om te beginnen met cammen?
Natuurlijk moet je minimaal 18 jaar oud zijn en een computer met een snelle internet verbinding bezitten. Een webcam of beter is natuurlijk een vereiste. Je computer moet uitgerust zijn met windows explorer 6.0 of beter en de laatste macromedia software moet geinstalleerd zijn. Deze macromedia player kun je gratis downloaden (Macro media player downloaden)

Wat moet ik doen om te beginnen?
- Schrijf je in als webcam model bij cams4us - klik hier
- Download en print het 'broadcasting agreement' - Je hebt acrobat reader nodig om deze documenten te openen Download
- Download en print het 'Model Release' - Je hebt acrobat reader nodig om deze documenten te openen Download
- Scan of copieer een van de persoons documenten (Paspoort / Rijbewijs)
- Vul beide documenten die je voorheen geprint hebt volledig in (Broadcasting agreement en Model Release)
- Stuur beide documenten + copie van persoonsdocument op naar ons kantoor (Fax - Email - Post)
- Als we alle documenten in goede orde hebben ontvangen zal je account geactiveerd worden
- Je ontvangt een email als je model account geactiveert is

Onze contact details
ICQ - 147199146
Yahoo Handle 1 - Camchoice
Yahoo Handle 2 - Cams4us2000
Mail - support@cams4us.com

Post adres :
Mediacast
PO box 349
NL-5900 AH Venlo
Nederland
Fax vanuit nederland : 084-7252523
Fax vanuit buitenland : +31 (0)84-7252523

verdien geld online
Vrienden van webcamchoice