Webcam Studios

free sex webcams
 

Webcam studios gezocht voor diverse webcam sites

Wat is cams4us?
Cams4us is een internationale amateur webcam site. Webcam modellen kunnen zich gratis inschrijven en geld verdienen met live shows achter de webcam. Bezoekers kunnen vervolgens betalen om deze liveshow te bekijken en met ze te chatten. Cams4us functioneert hierin alleen als bemiddelaar. Cams4us levert de middelen en de bezoekers die je nodig hebt om geld te verdienen. Omdat cams4us op de internationale markt zit, is enige kennis van de engelse taal wel een vereiste... Met een cams4us account mogen de modellen ook op 3 andere sites werken : cutegirls4u, camchoice en izicams. Informeer naar de mogelijk heden bij onze support afdeling.

Nederlandse massage salons en sexclubs opgelet
Dit is de manier voor nederlandse sexclubs en massage salons om geld te verdienen in de stille uurtjes. Het enige wat u nodig heeft is een snelle internet verbinding, webcam(s) en computer(s). Nadat u zich heeft ingeschreven als webcam studio, alle papieren van de modellen hebt opgestuurd en wij de model accounts hebben goedgekeurt kunnen de modellen beginnen met cammen. U krijgt toegang tot uw eigen statistieken en opties om het studio en de modellen te promoten. Als de modellen zijn ingelogd op hun eigen account hebben ze volgende opties:

Live Free Chat - Gratis chat
Hier kunnen de webcam meisjes gratis chatten met de bezoekers en proberen om ze naar de prive chat te lokken. Voor de prive chat habben alleen de bezoekers die betalen toegang. Je kunt zelf bepalen welk bedrag per minuut betaald word voor de prive chat. Voor telefoon betalingen gelden andere tarieven.

Member Chat - Groepcam
Deze chat is alleen toegankelijk voor leden van cams4us, maar met 2 grote verschillen. In de memberchat kunnen meerdere leden tegelijkertijd inloggen. Deze leden kunnen met de creditcard betalen, maar ook met de telefoon.

Betaal per telefoon en creditcard
Het grote verschil tussen de telefoon betaling en creditcard betaling is dat de inkomsten van klanten met creditcard individueel per minuut hoger liggen dan de betaaltelefoon. Maar omdat in memberchat meerdere mensen tegelijk in kunnen loggen (ook met telefoon) kunnen de inkomsten in memberchat - groepchat sneller oplopen dan in privat chat.

Ben ik bij jullie in loondienst? en hoe zit het met betaling?
De webcam modellen en de webcam studio zijn niet in loondienst bij onze firma. Ieder is zelf verantwoordelijk voor het afdragen van zijn / haar belasting.

Ik wil niet dat mijn buurman weet dat ik doe cammen
Dat is bij cams4us geen probleem. U kunt bijvoorbeeld nederland en belgie blokken. De modellen zullen dan in die regios niet gezien worden door onze gebruikers. Er zal nooit geen informatie aan derden worden doorgelekt.

Hoeveel geld kan ik verdienen met een webcam studio?
Cams4us betaald 50% van alle betalingen die in je chatroom besteed worden uit aan het model. Voor telefoon betalingen van klanten worden andere tarieven per minuut berekent. Hoeveel u kunt of gaat verdienen hangt helemaal van uzelf af. De tijd dat de meisjes online zijn en andere variabelen zoals 'good looks' - 'cam kwaliteit' en internet verbinding etc. bepalen uw inkomsten. Vraag ons aub niet om gemiddelde inkomsten van andere studios etc. Wij zullen hier nooit een uitspraak over doen, om de simpele reden dat iedereen afhankelijk is van bepaalde variabelen en vanwege privacy redenen.

Hoe en wanneer krijg ik uitbetaald?
Normaal gezien 1x per maand als u meer dan $100 hebt verdient met je cam activiteiten. We kunnen betalen per bank, cheque ,western union of epassporte. Maar we zijn de beroerdste niet als je voor een betaling vraagt voordat de maand is afgelopen.

Waar en wanneer moeten de modellen werken?
U mag zelf beslissen waar en wanneer de modellen werken. Onze site is 24 uur per dag beschikbaar.

Wat zijn de vereisten om te beginnen met cammen?
Natuurlijk moeten de modellen minimaal 18 jaar oud zijn en een computer met een snelle internet verbinding bezitten. Een webcam of beter is natuurlijk een vereiste. De computer moet uitgerust zijn met windows explorer 6.0 of beter en de laatste macromedia software moet geinstalleerd zijn. Deze macromedia player kunt u gratis downloaden (Macro media player downloaden) Vaak is deze echter al geinstalleerd.

Wat moet ik doen om te beginnen?
- U moet zich inschrijven voor een studio account - klik hier
- Als het studio ingeschreven is moeten de modellen ingeschreven worden (vanuit het studio account - eerst inloggen dus)
- Voor elk model hebben we een broadcasting agreement, model release en een persoons bewijs hebben.
- Download en print het 'broadcasting agreement' - Je hebt acrobat reader nodig om deze documenten te openen Download
- Download en print het 'Model Release' - Je hebt acrobat reader nodig om deze documenten te openen Download
- Scan of copieer een van de persoons documenten (Paspoort / Rijbewijs)
- Vul beide documenten die je voorheen geprint hebt volledig in (Broadcasting agreement en Model Release)
- Stuur beide documenten + copie van persoonsdocument op naar ons kantoor (Fax - Email - Post) Voor elk model !
- Als we alle documenten in goede orde hebben ontvangen zal je account geactiveerd worden
- Je ontvangt een email als je model account geactiveert is

Onze contact details
ICQ - 147199146
Yahoo Handle 1 - Camchoice
Yahoo Handle 2 - Cams4us2000
Mail - support@cams4us.com

Post adres :
Mediacast
PO box 349
NL-5900 AH Venlo
Nederland
Fax vanuit nederland : 084-7252523
Fax vanuit buitenland : +31 (0)84-7252523


verdien geld online
Vrienden van webcamchoice